Om Mæglerhuset Kokborg

Mæglerhuset Kokborg & Co. er en familievirksomhed, hvor vi har fokus på det personlige boligsalg. Vores service og kvalitet er i top, og både sælgere og købere kan føle sig trygge, når de handler hos os.
Om samarbejdet med os siger vores kunder blandt andet:
”Jeg har fra første møde med ejendomsmægleren oplevet og følt, at hele teamet var engageret og havde indsigt i sagen. Hele sagsforløbet har desuden været præget af en god tone og højt humør.”
”Kokborg og team har udvist kompetence og professionalisme.”
”Jeg har været meget tilfreds og kan varmt anbefale Kokborg & Co. til alle, der skal sælge bolig.”
Handler med omtanke …!
Trods de senere års til tider urolige boligmarked har vi altid nok at se til. Hvorfor? Fordi du først og fremmest får en personlig og professionel behandling, og dernæst sætter vi en realistisk pris fra starten – vi kalder det handler med omtanke ...!
Som kunde hos Mæglerhuset Kokborg & Co. kan du være sikker på at få en professionel, tryg og personlig behandling, og vi overholder de aftaler, vi sammen indgår.
Når du sætter din bolig til salg ved os, kan du roligt regne med, at vi sætter alle segl ind på at få den solgt. Der vil blandt andet blive taget professionelle billeder og videoer af boligen, blive annonceret i boligavisen samt på Facebook og Instagram, og der vil også blive udarbejdet et lækkert Inspiire magasin til lige præcis din bolig.
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige kontor i Mariegade og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder.
Niels 
Niels er uddannet ejendomsmægler i 1998 og er naturligvis medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening. Han har mange års erfaring inden for ejendomsmæglerbranchen, og inden han og Pia startede egen forretning, har han i mange år virket i den finansielle sektor, herunder som børsmægler. Niels har oprindeligt en uddannelse fra Handelshøjskolen i Aarhus. 
 
Pia
Det er Pia, der sørger for, at sagsbehandlingen på hver eneste sag udføres til UG med kryds og slange. Uddannet inden for både IT og regnskab kender hun til vigtigheden af præcise data. Hun går derfor ikke på kompromis kvaliteten, og derfor er kunderne også altid tilfredse.
Heidi
Heidi er uddannet journalist. Hun arbejder med markedsføring, tekster og salg. Hun holder sig opdateret på alt, hvad der rører sig inden for markedsføring, branding og sociale medier og har masser af erfaring inden for denne branche.

Medarbejdere

Pia Kokborg

SAGSBEHANDLER

Heidi Kokborg

SALG & MARKETING

Kontakt os allerede i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os og få en snak om dine muligheder.
-               Booking af salgsvurdering
-               Booking af fremvisning
-               Køberrådgivning
-               Forespørgsel på en ejendom
-               Eller bare en snak om boligmarkedet
Vi glæder os til at høre fra dig!