Femøvænget 1, Drejens, 6000 Kolding

Super lækker andelsvilla på 163 m2

Yderst velholdt og lækker bolig med super indretning for børnefamilien. Lukket villavej, nær indkøb, grønne områder med bl.a. Drejens Natursti, ligesom der også er lukkede stisystemer til både skole og børnepasning. Til boligen hører eget isoleret skur, skøn lille have med lukket og flisebelagt terrasse (inkl mulighed for overdækning med markisen) samt holdeplads til bilen.

Velfungerende andelsforening med økonomien i faste rammer og et godt sammenhold beboerne imellem. Pæne fællesarealer med bl.a. hyggelig bålplads.

Den rummelige bolig på 163 m2 er yderst velindrettet med i alt 3 dejlige børneværelser, et stort soveværelse med eget walk-in, to lækre badeværelser - et på hver etage. Velfungerende bryggers med skabe, vask og plads til vaskesøjlen. Lækkert køkken i gode materialer og i delvis åben forbindelse til den store stue med et fantastisk lysindfald - delvis fra dobbelt ovenlysvindue m. fjernbetjening. Fra spisepladsen direkte udgang til haven og terrassen. For den præcise indretning henvises til plantegningen og bemærk iøvrigt gulvvarme i hele stueplan.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.