Skal du sælge?

Mæglerhuset Kokborg & Co. er en familievirksomhed, hvor vi har fokus på det personlige boligsalg. Vores service og kvalitet er i top, og du er i trygge hænder, når du er kunde hos os. Vi tilrettelægger salgsforløbet i samarbejde med dig, og din bolig bliver annonceret på boligsiden.dk, boliga.dk, i Boligavisen og kokborg.dk. Derudover vil din bolig også komme på Facebook og Instagram, og efter aftale booster vi gerne din bolig på de sociale medier.
For os er det vigtigt at sætte en realistisk pris fra starten, så du får solgt din bolig hurtigere med mindst muligt afslag. Samtidig lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel behandling. Vi kalder det handler med omtanke …!
Når du sætter din bolig til salg ved os, gør vi alt, hvad vi kan få at få din bolig solgt. Der vil blandt andet blive taget professionelle billeder og videoer, og der vil også blive udarbejdet et lækkert Inspiire magasin til lige præcis din bolig.
 
Du er altid velkommen til at kigge forbi vores hyggelige kontor i Mariegade og få en kop kaffe og en snak om dine muligheder.

Klar til at sælge?

Så bestil en gratis og uforpligtende salgsvurdering via nedenstående vurderingsformular eller kontakt os på telefon 75 53 90 33.

juni 2024

MTOTFLS
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Tak for jeres måde at være på

Tak for jeres måde at være på
Aase, Gyden 4

Hjælpsomme og yder god service

Begge er meget hjælpsomme og yder en god service.
Erik Duedahl, Rylevej 29

Hurtig handel

Hurtigt handlen på under 2 mdr.
Hugo Madsen, Lundgærdet 11

Fokus på alt

Lille ejendoms handler hvor der bare er fokus på alt.
Gunnar Andersen, Toftevej 69

Første anbefaling er allerede givet

Første anbefaling er allerede givet. Jeg har været så tryg og tilfreds med jer.
Cille Mortensen, Femøvænget 1

Man føler sig tryg gennem hele processen

"Køberrådgivning fra Mæglerhuset Kokborg og Co. er i høj grad præget af transparens, ordentlighed, grundighed og tilgængelighed. Intet spørgsmål er for småt, og som køber føler man sig tryg gennem hele processen."
Klaus Kuch Jensen

Anbefaler til alle jeg snakker med

Er meget godt tilfreds med dem og anbefaler dem til alle jeg snakker med.
Tove, Brogårdshaven 70

Super rådgivning og vejledning i hele salgsperioden

Super rådgivning og vejledning i hele salgsperioden.
Lene og Ole, Højkærvej 14

Vi er så imponerede over deres arbejde og flid

Vi mødte Mæglerhuset Kokborg & Co. første gang i 2021, da vi købte et hus, som var til salg hos dem. Vi oplevede en stor tillid til Niels i hans ærlige og respektfulde måde at introducere os for huset. Vi følte os taget godt med i processen og Pia var altid klar på telefonen til at besvare spørgsmål og hjælpe os, som førstegangs-købere, med at forstå processen. Vi oplevedede en tryghed og tillid, som vi ikke har mødt når vi tidligere har set på hus.
Vi har også brugt Niels og Pia, da vi skulle sælge huset. Vi har ikke været et øjeblik i tvivl om, at vi ønskede hans ærlige og realistiske blik på vores salg. Desuden ved vi af erfaring, at Når Niels fremviser hus, så er der god tid til snak og spørgsmål, med godt humør, god humor og styr på tal og fakta. Vores hus blev solgt med fortjeneste på knap to uger, til en fuldstændig fair pris for ejendomsmægler. Niels og Pia har været klar ved telefonen alle tidspunkter i døgnet og har altid mødt os med stor hjælpsomhed, tid og forståelse. Vi er så imponerede over deres arbejde og flid og kan på det varmeste anbefale dem til andre.
Mvh. Tilde og Lasse, Teglvænget 20

Fuldt tilfreds og i trygge hænder

Jeg har været fuldt tilfreds med jeres måde at vejlede mig på, i forbindelse med mit hussalg.
Når man skal videre i et nyt kapitel, er det vigtigt at man føler sig tryg og det har jeg været i jeres hænder.
Hurtigt salg og fantastisk hjælp til alt dokument arbejdet.
Tak for det - også fra mine piger.
Hilsen
Helga Brahms, Jordrup

Perfekt og hurtig handel

Tak for en perfekt og hurtig handel.
Egevænget 56, Lunderskov

Vi har følt os i trygge hænder

Mæglerhuset Kokborg & Co. får vores varmeste anbefalinger.
Niels har solgt vores hus, på kort tid og til den helt rigtige pris. Både i dialogen og samarbejdet med Niels og Pia, har vi følt os i trygge hænder gennem hele processen.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Malou og Bjørn, Kærhaven 4, Jordrup

De er hurtige og yderst professionelle

”Da jeg købte huset på Odensevej 7 var det Mæglerhuset Kokborg som stod for salget. Ved fremvisningen blev jeg mødt at en saglig og kompetent mægler, som kunne svare på mine spørgsmål på sikker vis. Da jeg selv senere skulle sælge huset var det derfor nemt for mig at vælge Mæglerhuset Kokborg. Igennem salgsprocessen har de været hurtige og yderst professionelle.
Jeg kan klart anbefale Mæglerhuset Kokborg”.
 
Mvh. 
Hans Henrik Henriksen

Eminent forløb

"Mit forløb med Kokborg har været eminent. Vi var i dialog inden huset blev sat til salg, men jeg valgte at gå med en anden ejendomsmægler, der kunne snakke høje udbudspriser og stor fortjeneste. Efter 180 dages liggetid, var der ikke nogen der var i tvivl om, at det var sat for dyrt til salg - heller ikke Niels. Jeg skiftede til Niels, justerede prisen og solgte huset inden for 1 måned. Den varmeste anbefaling herfra, hvis du gerne vil have solgt huset. Hvis du gerne vil sætte din bolig til salg med en realistisk pris, skal du vælge Niels. Vil du gerne sætte den til salg med for høj en pris og have en høj liggetid, så vælg en anden ejendomsmægler. Mange hilsener en glad kunde, der har været fuldt tilfreds fra start til slut og ønskede, han valgte den rigtige mægler fra start".

Det er nu 3. gang indenfor for år, at vi har benyttet Niels og Pia

Det er nu 3. gang indenfor for år, at vi har benyttet Niels og Pia.
De er vedholdne og tilgængelige og deres rådgivning er baseret på mange års viden og erfaring.
For os skal en ejendomsmægler ikke kun kunne sælge, han/hun skal også kunne læse køber og tilfredsstille alle parter.
Niels har været til stor hjælp, da der skulle træffes beslutninger undervejs.
De får vores varmeste anbefalinger.
Tanja og Ole, Nordbækvej 8,  Egtved

Tak for godt samarbejde

Tak for godt samarbejde i forbindelse med salget af min gård. Helt igennem en professionel og saglig håndtering af det hele. Jeg følte mig helt tryg ved at lægge alt i jeres hænder.
Irene, Sdr. Vilstrupvej 157

Vi vil klart anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co.

De fik solgt vores hus på få dage og deres personlige og ærlige kommunikation har gjort, at vi har følt og trygge hele vejen igennem.
Både Pia og Niels har været professionelle og hjælpende til alle vores spørgsmål.
Meget kompetente og rare mennesker som varmt kan anbefales.
Camilla og Rene, Ødis Krog Vej 7, Ødis

Super god service

Altid nemme at få fat på og der er styr på det hele. Helt bestemt alle pengene værd.
Mette, Brogårdshaven 64

Fantastisk ejendomsmægler

Niels er en fantastisk ejendomsmægler. Han sætter sig ind i ejendommen om området, så intet går tabt for en køber. Er altid til at få fat på (weekend og aften). Papirarbejdet på kontoret bliver klaret til ug. Kan kun give Mæglerhuset Kokborg & Co. vores bedste anbefalinger.
Sten og Anne, Steppingvej 15, Ødis

Troværdighed, markedskendskab og godt købmandsskab

For os handler boligsalg utrolig meget om kemi, troværdighed, markedskendskab og godt købmandsskab. Alt det fik vi ved Mæglerhuset Kokborg & Co. Niels var fra dag et målrettet, og dialogen var konstruktiv og god. Reesultatet taler for sig selv - to huse solgt på tre måneder. Hurtigt og effektivt salg og en positiv oplevelse hele vejen igennem. Der kan vi bestemt kun anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co.
Tommy, Tjørnevænget 18, Jordrup

De varmeste anbefalinger

Meget profresionel rådgivning - de varmeste anbefalinger.
Christina og Finne, Ejersmindevej 15,  Lunderskov

Helt igennem positiv oplevelse

For os handler boligsalg utrolig meget om kemi, troværdighed, markedskendskab og godt købmandsskab. Alt det fik vi ved Mæglerhuset Kokborg & Co. Niels var fra dag et målrettet, og dialogen var konstruktiv og god. Reesultatet taler for sig selv - to huse solgt på tre måneder. Hurtigt og effektivt salg og en positiv oplevelse hele vejen igennem. Der kan vi bestemt kun anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co.
Vivi, Lærervej 3, Jordrup

Proffesionel og realistisk rådgivning

Vi oplevede, at vi i høj grad fik proffesionel og realistisk rådgivning, det gjorde os meget trygge gennem hele forløbet.
Ane og Henrik, Nordvang 7

Tusind tak

Tusind tak for hurtig ekspedition og rigtig god behandling. Vi kan helt klart anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co.  ..... har allerede gjort det :-)

God og hurtig service

Vi har været super tilfredse og glade for den hurtige og gode service i yder - allesammen.
 
Mette og Bjarne, Grønholtparken 2

Alle kender til sagen

Jeg har været rigtig godt tilfreds med salget af min bolig og samarbejdet med Mæglerhuset. Fordi det er en mindre virksomhed, kender alle til sagen. Hele teamet er dygtige, og forløbet har hele vejen igennem været professionelt.
Aase, Skadevej 7

Godt og hurtigt salg

Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Mæglerhuset. Hele teamet har været godt informeret gennem hele forløbet, og salget er foregået hurtigt og godt.
Vagn og Grethe, Teglparken 10

Yderst tilfreds

Jeg er yderst tilfreds og kan varmt anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. til alle.
Gitte, Fuglekongevej 14

Dejligt at undvære uro om det vigtige salg

Især den indtrufne corona midt i forløbet blev taklet helt uden panik, dejligt at undvære uro om det vigtige salg.
Henrik, Bakkegærdet 6

Proffessionelt og energisk team

Vælg Mæglerhuset Kokborg & Co. hvis du vil sikker på at god service og få et godt salg. Mæglerhuset arbejder energisk og professionelt. Kan helt klar anbefales.
Lena, Adelgade 12B, lejl. 101.

Absolut bedste oplevelse med en ejendomsmægler

Vi har både købt og solgt huse i Kolding over årene og denne gang har vi absolut haft den bedste oplevelse en ejendomsmægler. Vi er meget imponeret over jeres grundighed. Det er gået vildt hurtigt med salget af begge vore ejendomme. Mæglerhuset Kokborg & Co. får vores varmeste anbefalinger.
Tanja og Ole, Tjørnevænget 14, Jordrup

Mæglerhuset Kokborg & Co. kan på det varmeste anbefales

Mæglerhuset Kokborg & Co. kalder det handler med omtanke - den udtalelse lever de fuldt ud op til. Lige fra første gang hvor Niels var ude og se huset, til huset var solgt, var det en professionel, tryg oplevelse og handel for os. Der har ikke været noget var var for stort eller for småt alt blev tages alvorligt. Kokborg & Co. får vores varmeste anbefaldinger.
Gitte og Jan, Søndergade 25A, Vamdrup

Varmeste anbefalinger

Vi kan på det varmeste anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. Hele forløbet har væres professionelt, og vi har følt os i trygge hænder under hele forløbet.
Stefano og Susanna, Jættehøj 5, Lunderskov

Professionelt og trygt salg

Vi kan på det varmeste anbefale Mæglerhuset Kokborg & Co. Hele forløbet har været professionelt, og vi har følt os trygge og rådgivet under hele forløbet.
Stefano og Susanna, Jættehøj 5

Absolut bedste oplevelse med en ejendomsmægler

Vi har både købt og solgt hus i Kolding over årene, og denne gang har været den absolut bedste oplevelse med en ejendomsmægler.
Forløbet har været en super god oplevelse. Vi er meget imponerede over jeres grundighed. Det er gået vildt stærkt og har været lidt af en rutsjetur for os, og I har været til stor hjælp. I får vores varmeste anbefalinger.
Tanja og Ole, Tjørnevænget 14