Rylevej 29, 6000 Kolding

Velholdt 1-plans villa i nordbyen.

Rødstensvilla beliggende i roligt villakvarter og med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder - indkøb, skoler, busstop og under 2 km til Kolding centrum.

Såvel villaen som den flotte syd- og vestvendte have fremstår rigtig velholdt og boligen generelt klar til indflytning. Her er både carport og muret garage med fint lille værksted, ekstra holdeplads til bil eller trailer, ældre, men hyggelig udestue samt drivhus til egne tomater. Tag er fornyet og alt træværk godt vedligeholdt og løbende malet. Både køkken og badeværelse er også moderniseret og fremstår lyst og pænt. Villaen opvarmes med fjernvarme.

Indretningen fordeler sig på en entre, bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler, skabe, vaske og installation af fjernvarmeanlæg. Fordelergang til rummeligt soveværelse, et stort børneværelse samt et mindre værelse. Køkken med alle sædvanlige hårde hvidevarer og en god spiseplads til 4/5 personer. En stor og regulær stue på ca. 40 m2 - nem møblerbar og med udgang til vestvendt terrasse.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.