Chr. Winthers Vej 6E, 6000 Kolding

Fritliggende andelsbolig - 4 værelses

Sjældent udbudt og fritliggende andelsbolig, centralt beliggende i Seest. Kort afstand til indkøb, skole og ikke mindst et godt stisystem med adgang videre ud i naturen omkring Kolding Ådal. Foreningen består af 8 andelsboliger og er gældfri. Bemærk månedlig boligydelse er kr. 1.900,-

Til boligen hører egen carport ligesom der er en nem lille have med delvis overdækket terrasse - selvfølgelig orienteret mod syd og vest.

Boligen er rigtig godt indrettet med i alt 3 værelser - alle med faste skabe. Entre med adgang til lyst badeværelse med brus og gulvvarme. Køkkenet er moderniseret og åbnet op mod en stor spiseplads og stuen i øvrigt - fra stuen er der udgang til syd- og vestvendt terrasse. Praktisk lille bryggers med vask, skabe og installation af fjernvarme - bemærk energimærke C.

Overalt et godt lysindfald og boligen fremtræder generelt lys og imødekommende. Alt vedligeholdelse påhviler den enkelte andelshaver (ude såvel som inde). Sælger har senest fået isat nye vinduer og døre i hele huset.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.