Gl. Kongevej 47, 6000 Kolding

Charmerende villa med potentiale nær Marielundskoven

En rigtig spændende ejendom, beliggende i hjertet af et eftertragtet kvarter, tæt på Marielundskoven og den idylliske Troldhedesti. Kort adgang til Kolding bymidte, banegården, caféer m.m. Denne charmerende villa fra 1964 byder på et boligareal på hele 145 kvadratmeter fordelt på to hyggelige stuer, hvoraf den ene er en tilbygning badet i naturligt lys, samt tre indbydende værelser. Med sin ideelle placering kombinerer denne ejendom det bedste af to verdener: fredfyldt natur lige uden for døren og byens mange faciliteter inden for nem rækkevidde.

Huset kræver modernisering og repræsenterer derfor en unik mulighed for at sætte dit eget præg og skabe dit drømmehjem. Uanset om du drømmer om et moderne køkken-alrum eller luksuriøse badeværelsesfaciliteter, giver dette hus dig pladsen og potentialet til at realisere dine visioner.

Beliggenheden kunne ikke være mere ideel for familier; tæt på børnepasning, skoler og ikke mindst de rekreative muligheder som rideskolen og ketchercenteret giver. For dem med behov for nem adgang til større veje er motorvejen også kun en kort køretur væk, ligesom de daglige indkøb let kan klares i nærområdet.

Den vestvendte have er endnu et højdepunkt ved denne ejendom. Den inviterer til afslapning i solnedgangens skær efter en lang dag og lover utallige timer af udendørs fornøjelse for både voksne og børn. 

Selvom ejendommen kræver modernisering, rummer den et stort potentiale for den rette køber. Med sin attraktive placering nær både natur og bylivets bekvemmeligheder samt dens generøse pladsfordeling, repræsenterer denne villa en sjældent udbudt chance for at skabe et hjem fyldt med karakter og personlighed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.