Tjørnealle 8, 6000 Kolding

Vinkelbygget gulstensvilla med lukket vestvendt og velholdt have, 2 flisebelagte terrasser og muret garage. Foruden de 143 m2 boligareal er der en højloftet og meget anvendelig underetage på 67 m2.

Velbeliggende i Bramdrupdam nær skole, sportsanlæg, indkøb og grønne områder. God infrastruktur med kun 2 min kørsel til motorvejsnettet.

Villaen indeholder entre og gæstetoilet, hele 3 børneværelser, rummeligt soveværelse med faste skabe, badeværelse med gulvvarme og både brus og kar. Stor opholdsstue med udgang til terrassen og i åben forbindelse til alrummet. Villaens oprindelige køkken ligger rigtig godt i forhold til en eventuel modernisering og en mere åben forbindelse til alrum/stue. Baggang med fin garderobeplads og nedgang til underetagen.

Underetagen er godt indrettet med bryggers med plads til vaskemaskinen og tørretumbleren. Installation af fjernvarme. Et disponibelt rum der anvendes som værksted, et viktualierum, gangareal med dør ud til garagen og endelig et stort motionsrum med vinduer og radiatorvarme.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.