Kystvej 60, Binderup, 6091 Bjert

2. række til havet

Sætter du pris på fred og ro, naturen helt tæt ved og ikke mindst havets brusen 100 m fra terrassen - ja så er der nu mulighed for at blive ejer af Kystvej 60 ved Binderup Strand.

Et stort og rummeligt sommerhus i 2. række til havet og med kort afstand til skoven og naturen omkring Skamlingsbanken. Kun 15 min. kørsel fra Kolding og godt 5 min til henholdsvis Sjølund og Sdr. Bjert for dagligvareindkøb.

Sommerhuset er opført i lecablokke og har ud over beboelsen på hele 106 m2 også en indbygget udestue samt et par ganske anvendelige udhuse. Der er flisebelagte terrasser rundt om huset og der er til enhver tid mulighed for at finde en lækrog og/eller en solplet. Aftensolsterrassen mod vest er helt ugeneret og vender direkte op mod et grønt naturområde.

Indretningen fordeler sig på pænt og lyst lille køkken med alle nødvendige hårde hvidevarer - rigtig god mulighed for at ombygge til et lækkert og åbent køkken alrum. Stor stue med godt lysindfald, 2 værelser samt et stort soveværelse. Via mellemgang er der udgang til udestuen og videre ud til østvendt terrasse. Sluttelig et badeværelse med bruseniche og installation af såvel vaskemaskine som tørretumbler.

Opvarmningen sker primært med moderne træpillebrændeovn samt varmepumpe (luft/luft).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.