Harager 20, 6640 Lunderskov

Naturskønt beliggende hobbylandbrug

Hobbylandbrug med næsten 11 ha jordtilliggende. 8 ha god og regulær landbrugsjord (bortforpagtet på 1-årig aftale til 31.12.2022 - ej jagt). Den øvrige jord dels som ældre have og dels et stort stykke med skrub og vild natur - god jagt og naturarealet grænsende op til Vester Nebel Å og Ferup Sø. Til Vester Nebel skole, børnehave, sfo og dagligvareindkøb er der kun 4 km og 9 km til Kolding Storcenter - midt i skøn natur og dog med kort afstand til hverdagens nødvendigheder.

Ejendommen forsynes med vandværksvand ligesom der er afløb til offentlig kloak.

Ejendommens bygninger, herunder stuehuset, fremstår i ringe stand og på ingen måde tidssvarende. Køber skal således påregne en omfattende renovering og/eller nedrivning og genopførelse. Der eksisterer fortsat konturerne af en spændende gammel have med frugttræer og varieret beplantning i øvrigt ligesom gårdspladsens toppede pigsten fører tankerne tilbage til fordums landbrug med staldkarl og malkepige.

Rammerne til et utroligt velbeliggende boliglandbrug med plads til heste, hønsehold, diverse husdyr og ikke mindst en spændende jagt, er i hvert fald til stede - og det hele lige midt i Trekantområdet med Vejle og Billund indenfor ca. 30 min og Kolding midtby på 15 min.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.