Toldbakken 22, Hejlsminde, 6094 Hejls

Havudsigt og 150 m til stranden

Ejendommen sælges i budrunde, da flere købere har indikeret, at de ønsker at købe ejendommen til prisen. Frist herfor er onsdag d. 22/2-23 kl. 12.00 - kontakt os på tlf. 7553 9033 ved interesse.

Pragtfuld beliggenhed i Hejlsminde. Udsigt til såvel havet som Noret, kort afstand til fin badestrand, havnemiljø og kun 20 min. kørsel til henholdsvis Kolding og Haderslev.

Boligen i form af et fritliggende enfamiliehus på 121 m2, er opført i 1903. Løbende vedligeholdt, men tidens tand, energikrav mv., vil for de fleste betyde en omfattende modernisering - eventuelt et projekt med nedrivning og nybyg. Her er i hvert fald omgivelserne og udsigten til at skabe sig en helt fantastisk villa.

Grunden er på knap 700 m2. Haven har brug for lidt kærlighed, men der er 3 gode og flisebelagte terrasser, hvor den øverste giver den flotteste udsigt over området, havet og Hejls Nor. Gode parkeringsmuligheder på grunden.

Er ønsket at bo tæt ved naturen i form af både strand og skov og samtidigt kort afstand til jobs, skole, indkøb m.m., så er Toldbakken 22 en oplagt mulighed.

BEMÆRK EJENDOMMEN HAR STATUS SOM HELÅRSBEBOELSE, MEN STATUS KAN IFØLGE SKRIVELSE FRA KOLDING KOMMUNE 31 . JANUAR 2023 ÆNDRES TIL FRITIDSBOLIG (ELLER FLEXBOLIG).

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.