Lundgærdet 11, Tved, 6000 Kolding

Velholdt udsigtsvilla i Tved

En rummelig og yderst velholdt villa i det skønne kvarter omkring Mariesmindevej. Alt ligger indenfor gåafstand, hvad enten det er naturen omkring Dalby Mølleå, indkøbsmuligheder eller Dalby Skole. Fra villaen er der en smuk udsigt over området og helt til Dalby kirke. Velplejet haveanlæg med flere terrasser således, at solen kan nydes fra tidlig morgen til sen aften. Tilhørende carport med redskabsrum.

Villaen er løbende moderniseret og fremtræder lys og indbydende. Boligarealet på 124 m2 er godt udnyttet og hertil en meget anvendelig underetage på hele 60 m2 - egen indgang, stor gildesal (kan nemt ændres til 2 fine disponible rum), bryggers med vask og masser af skabe samt et uundværlig viktualierum.

Boligen i øvrigt er indrettet med entré, flot renoveret køkken i åben forbindelse til spisepladsen, stor stue med brændeovn og udgang til sydvendt terrasse, stort værelse (oprindeligt to mindre), et soveværelse med faste skabe, et ekstra børneværelse eller som kontor, lækkert badeværelse med brus og gulvvarme og endelig et gæstetoilet i forbindelse med entréen.

Villaen opvarmes med el/varmepumpe samt brændeovnen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.