Kirkevejen 6, 6640 Lunderskov

Familievilla til modernisering

Etplans villa med med rammerne for jeres kommende bolig - velbeliggende i Lunderskov med skole, børnepasning, grønne områder og rigtig god infrastruktur med nem adgang videre rundt i området. Herunder også Lunderskov Station, som et vigtigt knudepunkt i de jyske togforbindelser.

Villaen fremstår i nogen grad som oprindeligt opført og køber skal således påregne fornyelse og modernisering - dog er tag fornyet ligesom der er foretaget separering af spildevand og regnvand. Grund på 1.000 m2 med haven overvejende orienteret mod syd og vest - masser af plads til både solterrasse, græsplæne, trampolin og køkkenhave, hvis tiden og lysten tillader det.

Boligen er indrettet med soveværelse og to børneværelser foruden et ekstra hjemmekontor/hobbyrum. Badeværelse med brus. Køkken med god spiseplads med adgang til dels bryggerset og dels den store vinkelstue. Her er rigtige gode muligheder for at åbne op og lave et stort og smart køkken alrum. Fra bryggerset er der selvstændig udgang til haven ligesom der er gennemgang til førnævnte hjemmekontor/hobbyrum.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.