Goldbækparken 44, Dalby, 6000 Kolding

Enderækkevilla i rolige omgivelser

Rummelig og flot enderækkevilla med bedste beliggenhed i Dalby. Ganske nær ved skov, Mølleåen og en kort cykeltur til stranden ved Rebæk. Syd- og vestvendt have/terrasse - helt ugeneret. Naturligvis egen carport samt ekstra holdeplads til bil nr. 2 (og 3). Stort og isoleret haveskur samt et ekstra redskabsrum.

Den samlede bebyggelse er tegnet af lokal arkitekt og boligerne er opført i 2007. Den udbudte villa her, er med tilbygning fra 2016 og det samlede boligareal andrager i alt 142 m2.

Rumindretningen er ideel til såvel familien med hjemmeboende børn som til et par aktive seniorer med diverse fritidsinteresser og plads til overnattende gæster. Villaens samlende midtpunkt er uden tvivl det lyse og store køkken alrum. Herfra er der adgang ud til terrassen, til dagligstuen og boligens øvrige rum. To dejlige værelser med faste skabe, forældresoveværelse med adgang til walk-in samt eget rummeligt badeværelse. Det ekstra badeværelse er placeret perfekt i forhold til at betjene de to værelser samt som gæstetoilet.

En yderst velindrettet bolig uden spildplads. Flot tilstandsrapport og masser af fine detaljer - bestil tid og kom med på en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.