Grønninghovedvej 5, 6093 Sjølund

Beliggende for foden af Skamlingsbanken

Drømmer du om at bo tæt på både skov og strand? Så er denne charmerende villa, beliggende for foden af Skamlingsbanken, lige noget for dig. Huset ligger i naturskønne omgivelser, som inviterer til friluftsaktiviteter og afslapning i det fri. En nem og velholdt have med dejlige terrasser samt et par udhuse til cykler, kajak, haveredskaber etc.

Denne bolig har en ideel beliggenhed med kort afstand til skole og indkøb i Sjølund, hvilket gør hverdagen nem og bekvem. Kolding, som ligger ca. 12 km væk, tilbyder et bredt udvalg af shoppingmuligheder, restauranter og kulturelle oplevelser.

Huset er løbende vedligeholdt og har gennemgået en større modernisering i perioden 2009-2012. Dette betyder, at du kan nyde moderne faciliteter såsom gulvvarme i en stor del af huset og en opdateret indretning med bl.a. åbent køkken i forbindelse med alrum/stue, samtidig med, at du bevarer husets oprindelige udtryk og charme. Bemærk i øvrigt flot energimærke "C".

Denne villa er perfekt til en enlig eller den lille familie, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser med alle hverdagens bekvemmeligheder inden for rækkevidde. Kom og oplev denne skønne bolig og lad den blive rammen om jeres nye liv.

Kontakt os i dag for en fremvisning!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.