Runddelen 4, ST. TV., 6000 Kolding

Ualmindelig flot 3-værelses ejerlejlighed, roligt beliggende på hyggelig villavej og i gåafstand til centrum. Lejligheden er indenfor de seneste 1-3 år moderniseret med bl.a. nyt køkken og badeværelse med gulvvarme. Fremtræder lys og indbydende med hvide gipslofter og afhøvlede massive trægulve. Adgang til hele to altaner, hvor den store mod sydvest giver rig mulighed for at nyde udelivet hele sommeren.

Til den velholdte rødstensejendom hører fælles kælder med vask og tørreplads, eget stort depotrum samt velplejet fælles have og en lille terrasse. Gode parkeringsforhold lige ved ejendommen. Velfungerende ejerforening med styr på økonomien.

Lejligheden indeholder entre og gang, flot nyt badeværelse i lækre materialer og med muret bruseniche, dejlig opholdsstue, separat spisestue med udgang til stor sydvest vendt og overdækket altan, hvidt HTH køkken med alt i hårde hvidevarer, massiv træbordplade og fin lille spiseplads - masser af lys og luft og udsyn til haven. Dejlig stort soveværelse på over 12 m2 og med udgang til lille altan. Faste skabe med skydelåger.

Fremstår 100% indflytningsklar og kan overtages efter nærmere aftale.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.