Eltangvej 18, Eltang, 6000 Kolding

Højt beliggende og med udsigt

Moderniseret villa med flot udsigt over området. Velbeliggende i boligområde i en rivende udvikling - gå-/cykelafstand til Eltang skole, lidt indkøb og ikke mindst skov og strand ved Houens Odde. Kolding bymidte er i ikke længere væk end 10-15 min i bil så her er virkelig tale om en bolig på kanten mellem land og by.

Villaen er indrettet med høj stueplan på 88 m2 tillige med meget anvendelig underetage på hele 65 ekstra m2. Boligen er løbende moderniseret, især indvendigt med køkken, badeværelse, gulvvarme i stueplan, el, belysning med Philip Hue, etc. Udvendigt er der isat nye vinduer i 2015.

Boligen er indrettet med entre, lækkert køkken alrum med god plads, hvide gipslofter, masser af lys og som tidligere anført gulvvarme. Rummelig stue - igen hvide lofter og dejligt lysindfald. Stort soveværelse med skabe og direkte adgang til moderniseret badeværelse med brus (ikke gulvvarme).

Underetagen har indvendig adgang fra trappe i køkkenet, men også egen indgang via bagdør. To rigtig gode disponible rum til kontor, træningsrum eller blot opbevaring/depot. Godt vaskerum og endelig fyrrum med installation af træpillefyr. Selvfølgelig vandværksvand og almindelig kloakering (er separeret!).

En flot og indbydende bolig i stueplan - lige til at flytte ind i og en underetage som for overkommelig midler kan gøres rigtig lækker og få bolig lignende standard.

Vestvendt og hyggelig terrasse samt garage.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.